ECRAN LED PREZENTARE CORPORATE

Standalone! Suport dedicat pentru podea

Ecran LED prezentare corporate, SANTE, Iasi 2019

Standalone pentru standuri expozitionale

NOU: ecranele noastre LED (detalii tehnice) pot fi montate vertical pe sistem special cu suport dedicat podea (standalone). Obtinem astfel posibilitatea de a monta ecranul in zone cu tavane mai joase, unde nu pot fi montate schele pentru ecrane obisnuite.

Indoor-outdoor, evenimente private sau corporate

Fara indoiala noile ecrane LED sunt acum accesibile pentru inchiriere la evenimente de orice tip. Impactul catre public este major, iar versatilitatea acestor sisteme de mari dimensiuni este comparabila cu a unor monitoare de TV. Pot fi redate imagini LIVE, inregistrate, prezentari etc.

Mai mult, suprafetele de ecran pot lua forme la alegere, si pot fi impartite de exemplu in 2-3 ecrane distincte amplasate in zone diferite.

Oferim consultanta pentru alegerea solutiei personalizate

Portofoliu inchiriere Ecran LED

Pachet complet pentru evenimente

Ecranul LED este completat de scena cu podium modular, protectii scena, sistemele noastre de sonorizare, microfoane, lumini ambientale, lumini dinamice, efecte speciale, proiectii LASER.

Asiguram echipa de suport pe toata durata evenimentului. Pentru evenimente mici, medii si mari afla mai multe din  PORTOFOLIU PETEA SOUND, sau la telefon 0 722 455 632