Inchiriere ecran LED, sonorizare si scena DICOR FEST – Dicorland

DICOR FEST – cel mai mare târg din regiunea Sud-Est a României!

Colaborare Petea Sound & Dicor Land

Echipamente asigurate:

– Ecran LED exterior 5 x 3 m

– Ecran LED interior 4 x 3 m

– Sistem sonorizare indoor si outdoor

– Scena

– Microfoane

– Asistenta tehnica

Continuam seria colaborarilor realizate cu succes alaturi de Dicor Land in cadrul celui mai mare targ care reunește fermieri din România, furnizori diverși din domeniul agricol și specialiști gata să răspundă la orice întrebare legată de utilajele agricole expuse.

Am asigurat servicii de sonorizare mixte: – interior pentru partea de conferinte, speech-uri si momente artistice; – exterior pentru muzica ambientala specifica evenimentului, informatii utile despre utilaje si comunicarea mesajelor catre invitati.

Cei prezenti au avut access la informatii in format digital, ce au rulat pe cele doua ecrane LED de mari dimensiuni, disponibile atat indoor cat si outdoor – mesaje de intampinare, program, informatii despre tombola, spoturi publicitare.

Totodata prezenta ecranului Led instalat in zona cortului a rulat eficient prezentarile sustinute de reprezentantii firmelor participante.

Echipamentele puse la dispozitie au scos in evidenta momentele artistice pregatite de organizator si au completat din punct de vedere ambiental buna desfasurare a evenimentului.

Oferim consultanță și alegem soluții personalizate pentru fiecare eveniment!

Asigurăm echipa de suport pe toată durata evenimentelor. Pentru evenimente mici, medii și mari află mai multe din PORTOFOLIU PETEA SOUND, sau la telefon 0722 455 632.