Proiectare si implementare sistem de sonorizare multizone – Neoclinique Nord Bucuresti

Neoclinque Nord este o clinica dentara la standarde premium, cu o locatie impresionanta amplasata in zona de Nord a Bucurestiului (Baneasa), ce investeste in confort si siguranta prin intreaga atentie oferita detaliilor ce duc la interactiunea cu pacientul, oferind un mediu profesional dar si familiar.  

Ne aflam la a doua colaborare cu Neoclinique, continuand seria proiectelor in care ne-am implicat prin consultanta si oferirea unor servicii de calitate, performante.

Din stransa legatura creata intre noi si beneficiar, luand in calcul vizite de evaluare in locatie si discutii detaliate corelate cu cerintele, am participat la partea de selectare a configuratiei sistemului audio si selectarea boxelor audio pretabile fiecarei zone: receptie, lounge, birouri si cabinete.

Astfel, am proiectat, furnizat si instalat un sistem de sonorizare multizone Audac, care permite atat controlul volumului cat si al sursei audio prin ajutorul aplicatiei Audac Touch instalata pe orice tip de device (Android, IOS, Windows).

Feedback-ul pozitiv al beneficiarului ne demonstreaza ca implementarea a fost realizata cu succes. 

Variantele alese ca sursa audio:

Radio Internet – permite difuzarea pe genuri a posturilor de radio locale si internationale;

Spotify – ofera posibilitatea utilizatorului de a crea playlist-uri personalizate in functie de preferinte.

Petea Sound proiecteaza si instaleaza sisteme personalizate fiecarei locatii!

Alegem configuratiile care ofera cat mai multe beneficii la pretul corect, in parteneriat cu cei mai importanti lideri in domeniu.