SONORIZARE CABINET MEDICAL

Proiectare si instalare sistem

 

„Dental Clinic” este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Galați. Dotarea cu aparatură de ultimă generație, mediul plăcut și curat ajută mult la conturarea unei experiențe foarte bune pentru pacienții săi. Clientul a pus accent pe calitatea echipamentelor, noutăți, tehnologie, design. La Petea Sound ne mândrim cu o ofertă completă de servicii și echipamente de înaltă calitate.

 

SONORIZARE CU TEHNOLOGIE MODERNĂ

Am ales o instalație audio multizone AUDAC profesională care să îmbine fără efort toate cerințele locației și preferințele beneficiarului :

 

 1. Calitate clară a sunetului atât la volum redus cât și pentru anunțuri vocale. S-au folosit boxe de tavan din gama HI-FI, calitate a sunetului și design deosebit, vezi AUDAC CELO . 
 1. Control facil prin soluții de ultima oră:
 • Wall panel, dispozitiv instalat în fiecare zonă, oferă posibilitatea de a selecta sursa audio dorită și de a ajusta volumul pentru zona la care este aplicat.
 • Aplicație device mobil AUDAC Touch™ 2. Disponibilă gratuit prntru orice device mobil, aplicația oferă tablouri de bord ce pot fi personalizate, permițând controlul intregului sistem dintr-o singură aplicație.
 • Interfața web pune la dispoziție accesul rapid prin IP pentru setări și control al sistemului pentru orice laptop, PC din rețeaua locală.
 1. Control independent pe zone
 • Matrice audio 8 intrari x 8 ieșiri: sistemul poate fi controlat independent pe zone. Se alege atât volumul cât și sursa de semnal audio: radio internet, usb, mp3 player, live source (pe TV). Exemplu:  În timp ce în cabinete rulează muzica selectată individual de fiecare doctor, în recepție în funcție de persoanele din sala de așteptare  adulți/copii se poate rula un anumit tip de muzică, sau sonorul de pe TV-ul instalat în acea zonă.
 1. Sursa audio
 • Radio internet cu peste 30.000 posturi radio gratuit, fără reclame, organizate pe genuri/țări.
 • Mp3 player.
 1. Microphone paging. Transmitere mesaje vocale către fiecare cabinet în parte.
 1. Încadrare în liniile de design (wall-panel și boxe încastrate de culoarea dorită, cabluri ascunse, rack profesional pentru echipamentul central etc.).

 

PROIECTAREA! 

Insistăm constant pe conceperea proiectului de sonorizare în funcție de cerințele locației si de obiectivele beneficiarului. La Petea Sound avem deja ani de experiență în domeniu și multe proiecte implementate cu succes. Credem ca reușita a venit în urma unei comunicări excelente cu beneficiarii, pentru care am reușit să adaptăm soluții tehnice de ultimă generație.

Urmăm etapele necesare implementării proiectelor de succes, cum ar fi: stabilirea obiectivelor, analiza locației, conturarea soluției, furnizare și instalare echipament, training și suport tehnic, mentenanță, garanție. 

 

Proiecte Petea Sound – AUDAC: Fever,  Amiro,  Teatris,  EliteGym,  Millenium,  Saint Germain,  Carol,  Stretto …  mai multe.

 


Petea Sound este importator direct al produselor AUDAC. Oferta noastră este disponibilă atât pentru zona comercială, cât si pentru zona rezidențială.


Căutați o variantă pentru un sistem audio personalizat? 
Contactați-ne acum și vă vom oferi gratuit soluția optimă, chiar în locația dvs.!  Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632 

 office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound