PAPA’S GRILL IASI / AUDAC – ATEO 6 DIFUZOARE Clevermount™

Proiectare Instalare sistem audio

Proiectare Integrare AUDAC Multizone System Audio, ATEO6 si  NOBA8.

Am ales ultima inovatie de sistem audio al partenerilor nostri AUDAC pentru rezultate optime Multizone System.

Zonele fiind impartite in acest proiect in 2, zona 1 Parter si zona 2 la etaj.

ATEO sunt o serie de difuzoare exceptionale, special concepute pentru aplicații interioare de instalare fixă, variind de la integrare in spatii rezidențiale moderne până la cele mai exigente în spatii precum magazine, pub-uri, restaurante sau chiar cluburi.

Carcasă din ABS cu un aspect fin și elegant, dotate cu componente de înaltă calitate. Ceea ce face această gamă de difuzoare atât de excepțională este suportul de montare special conceput care utilizează tehnologia Clevermount ™.

NOBA8 compact 8 „pentru bas, care se caracterizează printr-un design inovator și unic, este capabil să ofere un răspuns de frecvență joasă nemaiauzit pentru dimensiunea sa mică oferind experiența acustică perfectă indiferent daca este muzica ambientala sau de petrecere.

  1. Sunet clar la orice nivel al volumului (soft&loud);
  2. Control facil
  3. Control independent pe zone: se alege atât volumul cât și sursa de semnal audio;
  4. Multiple surse audio: radio internet cu peste 30.000 posturi radio gratuit, fără reclame, organizate pe genuri/țări, usb, mp3 player, sau live source ( pe pe TV);
  5. Boxe încastrate de culoarea dorită, cabluri ascunse, rack profesional pentru echipamentul central etc;

 

MULT ACCENT PE PROIECTARE 

Reușita vine în urma unei comunicări excelente cu beneficiarii, pentru care am reușit să adaptăm soluții tehnice de ultimă generație.

Urmăm etapele necesare implementării proiectelor de succes, cum ar fi: stabilirea obiectivelor, analiza locației, proiectarea soluției!!!, furnizare și instalare echipament, training și suport tehnic, mentenanță, garanție. 

Proiecte Petea Sound – AUDAC: Fever,  Amiro,  Teatris,  EliteGym,  Millenium,  Saint Germain,  Carol,  Stretto …  mai multe.

Petea Sound este importator direct al produselor AUDAC. Oferta noastră este disponibilă atât pentru zona comercială, cât si pentru zona rezidențială.

Căutați o variantă pentru un sistem audio personalizat? 
Contactați-ne acum și vă vom oferi gratuit soluția optimă, chiar în locația dvs.!  Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632