PROIECTARE SISTEM MULTIZONE RESTAURANT

The Livingroom Galati

The livingroom – Proiectare Sistem Sonorizare Multizone – 4 zone SourceCon™

Nu e singurul nostru proiect de acest gen, însă fiecare locație ne oferă mereu provocări diferite si fiecare proiect este favoritul nostru.

Si aici am ales pionerul AUDAC, Multizone 4 zone diferite cu control independent, in ultimii ani a devenit si favoritul clientilor nostri.

Zone – terasa descoperita, terasa acoperita, restaurant, bar/lounge.

Ca sursa de muzica s-a folosit:

XMP44 – un sistem audio modular profesional cu 4 SourceCon™ sloturi pentru carduri de interfață unde o gamă largă de module opționale pot fi instalate .

Varietatea de module disponibile variază de la FM tunere la tunerele DAB&DAB+, tunere radio pe internet, interfețe pentru fișiere de voce si multe altele.

In cazul nostru modulele:

  • radio prin internet , peste 30.000 posturi/genuri
  • Spotify

Din cele 2 zone amenajate pentru muzica LIVE, interior (restaurant) si exterior (terasa)

Formatia se poate conecta la sistemul de sunet devenind o sursa de muzica care poate fi routata in orice zone se doreste.

Matrice MTX84 prin care se poate controla volumul dar si sursa de muzica impreuna cu XMP44 care poate oferi mai multe variante de surse de muzica pot fi controlate impreuna prin aceeasi aplicatie Audac Touch.

MULT ACCENT PE PROIECTARE 

Reușita vine în urma unei comunicări excelente cu beneficiarii, pentru care am reușit să adaptăm soluții tehnice de ultimă generație.

Urmăm etapele necesare implementării proiectelor de succes, cum ar fi: stabilirea obiectivelor, analiza locației, proiectarea soluției!!!, furnizare și instalare echipament, training și suport tehnic, mentenanță, garanție. 

Proiecte Petea Sound – AUDAC: Fever,  Amiro,  Teatris,  EliteGym,  Millenium,  Saint Germain,  Carol,  Stretto …  mai multe.


Petea Sound este importator direct al produselor AUDAC. Oferta noastră este disponibilă atât pentru zona comercială, cât si pentru zona rezidențială.


Căutați o variantă pentru un sistem audio personalizat? 
Contactați-ne acum și vă vom oferi gratuit soluția optimă, chiar în locația dvs.!  Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632