SCENA COMPLETA PENTRU INTERIOR

Focsani Mall

Scena completa pentru interior la Focsani Mall.

Podium modular | Schela lumini | Sonorizare

Podium modular

Sistemul modular ofera avantajul configurarii functie de locatia dorita. Se poate amplasa in diferite forme: dreptunghi, patrat, “T”, “L”, “+”,  etc. Inaltimea scenei este deasemeni reglabila, oferind posibilitatea chiar si a unei amenajari in trepte.

Pentru evenimente sportive, dansuri sau alte actiuni cu activitate intensa este necesar podiumul profesional care asigura maxim de stabilitate si de siguranta. Fiecare modul are ancore si picioare reglabile, astfel ca putem configura la inaltimea dorita o platforma perfect plana, rezistenta la socuri. Accesul pe podium se face cu ajutorul scarilor specifice cu bare de sustinere.

Schela lumini si sonorizare

Dispunem de sisteme de sustinere cu schele din alumini si macarale profesionale pe care putem monta, functie de locatie, lumini dinamice si ambientale pentru evenimente. In acelasi timp pe schela se pot monta sisteme de sonorizare tip line-array de inalta fidelitate extinsa pe suprafete medii si mari.


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound