AUDAC – SONORIZARE PROFESIONALA

Sisteme AUDAC dedicate zonei comerciale

AUDAC este marca specializata in solutii de sunet profesionale, inclusiv amplificatoare, difuzoare, microfoane si multe altele. Alegerea unor astfel de echipamente inseamna:

  • sisteme profesionale, andurante, ce pot fi configurate atat single, cat si multi-zona;
  • preturi foarte bune pentru solutia finala;
  • controlul facil al intregului sistem din panel-uri montate oriunde este nevoie, sau din aplicatii pe dispozitive mobile;
  • posibilitatea de a dezvolta configuratia in timp, conform obiectivelor strategice ale beneficiarilor.

Matricele digitale AUDAC – utilizare facila

Cu numeroase module de extensie si posibilitati de configurare, matricele AUDAC sunt solutie pentru orice tip de sisteme mari sau mici, simple sau complexe. Matricele pot fi controlate prin panouri de comanda suplimentare, interfata web sau aplicatia AUDAC Touch. Portul RS232 face ca matricea sa fie compatibila cu orice sistem de automatizare pentru casa, sau industrial.

AUDAC este cunoscut ca dezvoltator a celei dintai matrice bazate pe web din lume, solutie care a oferit utilizatorilor posibilitatea unui control extrem de simplu al sistemelor. Volumul sau sursa de muzica pot fi setate independent pe zone de oricine este autorizat, conform cerintelor locatiei.

Internet radio integrat – grija sursei de muzica este eliminata de aparatul modular Audiosystem ce ofera acces la posturi specializate de radio ce pot fi alese functie de tema locatiei si redate permanent.

touch-mare

AUDAC Touch – control total prin aplicatie

Aplicatia AUDAC Touch pentru Android sai iOS poate integra aplicatiile matricei si ofera o varietate de functii ce pot fi imbinate ca widget-uri intr-un singur ecran. Dupa configurare, conturile de utilizator sunt salvate in cloud, permitand accesarea tabloului de bord de pe orice dispozitiv mobil. Sunt posibile diferite niveluri de acces, prin urmare autorizatia pentru fiecare tip de cont poate fi configurata in mod specific. 

speakers-mare

Difuzoare AUDAC

Cu mai mult de 80 de tipuri de difuzoare, AUDAC ofera cate o solutie potrivita pentru oricare dintre sistemele instalate.

Cu aspect elegant si impact vizual minim seria difuzoarelor High-end-low-speakers garanteaza o experienta optima pentru fiecare situatie si aplicatie. Sunt incluse sisteme grill SlimLine, iar cu gratarul care iese de pe suprafata plafonului cu numai 3,2 mm, aceste difuzoare vor deveni aproape invizibile cand sunt montate. Prin utilizarea mecanismelor precum QuickFix, sau GoldCon se instaleaza cu mare usurinta de instalatori. 

EPA104

Amplificatoare, controllere perete, transformatoare, microfoane AUDAC

AUDAC ofera gama completa de echipamente pentru instalarea unui sistem audio profesional. Analiza in prealabil asupra obiectivelor de sonorizare a locatiei conduce la alegerea unui sistem integrat, perfect compatibil, usor de utilizat, totul la un pret foarte competitiv.

Petea Sound este distribuitor si instalator certificat al produselor AUDAC (commercial & residence) in Romania

AUDAC este unul dintre principalii furnizori Petea Sound. Pentru clientii nostrii oferim solutia completa vizita consiliere – configuratie sistem – furnizare – instalare – mentenanta/update – garantie.

Proiecte Petea Sound – AUDAC: Fever,  Amiro,  Teatris,  EliteGym,  Millenium,  Saint Germain,  Carol,  Stretto …  mai multe.


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound