SONORIZARE STRADALA AMBIENTALA

Galati, Strazile Domneasca si Brailei

Sonorizare stradala Galati. Beneficiar Primaria Galati. Primul sistem de sonorizare stradala capabil sa pastreze calitatea de redare audio indiferent de zgomotul din trafic. Parte din proiectul de modernizare urbana a municipiului Galati.

 

Comunicare eficienta, ambianta placuta, utilitate

Sistemul de sonorizare stradal ofera un nou canal de comunicare programabil pentru mesaje de interes public, diferite anunturi tip ora exacta, sau poate invitatii la diferite evenimente.

Boxele high quality au puterea de a reda clar atat speach-urile, respectiv vocea din anunturi, dar mai ales muzica nu va fi distorsionata in niciun fel.  Se pastreaza calitatea sunetului la frecvente joase, ceea ce ofera posibilitatea de a reda diferentiat, chiar si in zgomotul specific traficului, melodii ambientale, colinde, muzica instrumentala, etc. Pentru trecatori se completeaza astfel ambianta placuta a timpului petrecut in zona, catre serviciu, cumparaturi, alte activitati.

Utilitatea unui astfel de sistem este pentru orice zona outdoor unde exista public: piete publice, parcuri, zone agrement, plaje, arene sportive, sau chiar parcuri industriale.

 

Proiectarea sistemului de sonorizare

Tratam fiecare proiect ca fiind unic, realizam planuri, schite si calcule tehnice pentru fiecare provocare in parte. Consideram ca doar in asa fel putem obtine rezultate maxime. 

In acest caz, pentru a acoperi uniform o distanta de circa 3 Km am avut printre variabile numarul de boxe, puterea generata, modul de distribuire , sistemele de montaj, cablajul, amplificarea semnalului, controlul facil, expunerea la riscuri, etc.

Sistemul este conceput pentru a rezista la cei mai duri factori exteriori respectiv, soare puternic, ploaie, vant, inghet, praf. Boxele sunt montate pe stalpi cu ajutorul clemelor adaptate special la sistemele de prindere originale oferind siguranta maxima si rezistenta in timp.

 

Programabil, control facil

Unitatea de comanda poate fi controlata atat din apicatie mobila cu acces securizat, cat si din ecranul echipamentului. Permite atat reglarea caracteristicilor sunetului (volum, frecvente, etc), cat si programarea diferitelor functii precum:

  • la ore prestabilite anumite melodii;
  • la ore prestabilite anumite mesaje/anunturi publice;
  • frecventa repetari pe ore, zile, saptamani;
  • alegerea unor surse diferite de sunet;
  • ora exacta.

 

Vezi si SISTEM SONORIZARE ZONA COMERCIALA

 

Petea Sound este furnizor, distribuitor si instalator certificat al produselor AUDAC (commercial & residence) in Romania. Oferim solutia completa de la vizita consiliere la configurare sistem – achizitie – instalare – mentenanta/update/upgrade – garantie.

 

Proiecte Petea Sound – AUDAC: Fever,  Amiro,  Teatris,  EliteGym,  Millenium,  Saint Germain,  Carol,  Stretto …  mai multe.


 

Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

 

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound