SISTEM SONORIZARE PIZZERIE

Pizzeria Nr.1 Galati

Sistem sonorizare Pizzerie. Noua locatie Pizzeria Nr. 1 Galati.

Solutie simpla pentru muzica ambientala

Am ales Internet audio player cu 30 000 posturi de radio grupate pe  tari, gen muzical si alte caracteristici. Incantat de varianta internet radio, clientul a trecut in favorite posturi cu muzica italiana specializate pt spatii comerciale gen lounge, coffee, bistro, restaurante. 

Muzica este variata, fara reclame si nu mai necesita manipularea de catre o persoana, nevoia unui calculator, sau creerea unor playlist-uri.

Design deosebit, solutii adaptabile

Difuzoarele sunt special concepute pentru o mare varietate de aplicatii fixe de interior, de la concepte rezidențiale moderne la cele mai exigente cerinte in medii precum magazine, pub-uri, restaurante, cluburi.

Solutiiile AUDAC permit un inalt nivel de personalizare functie de locatie. Sunt disponibile boxe de tavan, boxe de perete, incastrabile, in culori diferite (sau special gandite pentru a putea fi vopsite usor in orice nuanta). Datorita componentelor sale de putere ridicata si unghiurilor mari de propagare a sunetului sistemul de sunet poate fi folosit atat pentru muzica ambientala, cat si pentru petreceri la volum ridicat, pastrand impecabila calitatea redarii.

Căutați o variantă pentru un sistem audio-video personalizat? 
Contactați-ne acum și vă vom oferi gratuit soluția optimă, chiar în locația dvs.!  Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632 

 office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound

Sistem sonorizare Pizzeria Nr.1 aici