SONORIZARE PENTRU CASE SI COMPANII

Russound – Lider mondial in sonorizare multiroom

Sonorizare pentru case si companii de la Russound. O gamă largă de soluții audio configurabile pentru a se potrivi fiecărui stil de viață sau afacere.

Russound – soluție completă

Russound livrează gama completă de sisteme multiroom audio, echipamente sursă, control volum, amplificatoare, boxe și sisteme intercom.

Design revoluționar

De la boxe până la amplificatoare echipamentele pot fi încadrate în liniile de design ale oricărui tip de locație.

russound-romania-multiroom-sonorizare

My Russound App

Datorită My Russound App (aplicațiia poate fi descărcată pe dispozitive Android și Apple), utilizatorii pot accesa sistemul cu ușurință și să se bucure de muzica lor preferată indiferent de locul unde se duc în interior sau afară. 

sonorizare-control-telefon

Descarcati ghidul de produse aici

Distribuire sunet până la 48 zone

XSource Streaming Audio Player este completarea perfectă pentru orice sistem Russound, sau pentru a adăuga semnal sursă de la orice amplificator, receptor sau sistem audio. Se pot configura simultan de la una până la 48 zone de distribuire! Aplicația este complet controlabilă prin IP, de la telefoanele iOS / Android, tablete sau din panourile touchscreen.

russound-casa-multiroom

 

EXCLUSIVE RUSSOUND CERTIFIED INSTALLER IN ROMANIA

Petea Sound este singura companie din Romania autorizată să furnizeze și să instaleze echipamentele Russound, cel mai puternic brand de sonorizare multiroom din lume.

Russound-Certified-Installer-Required-logo-color


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound