RUSSOUND – SONORIZARE PENTRU HORECA

Sonorizare profesionala in zona comerciala

Sonorizare HORECA de la Russound pentru rezultate profesionale 

Pentru cafenele, restaurante, sali fitness, XZone70 este un sistem simplu de utilizat, controlat inclusiv prin MyRussound App (aplicatie mobila), sau TouchPanel perete. Ofera multiple surse de muzica inclusiv streaming radio de pe internet disponibil pe genuri si fara reclame.

russound-romania-multiroom-componente-sonorizare-galati

Multiple surse de continut audio

Russound a recunoscut repede importanta tehnologiilor cheie precum Apple AirPlay si High-Resolution Audio. Cele doua solutii sunt deja integrate in seriile Russound XStream.

Dedicat pentru zona comerciala(HORECA), XZone70 are inclusa tehnologia XStream si permite utilizatorilor redarea continutului din Cloud, din reteaua proprie, posturi radio internet, etc. Echipamentul include port Local Input 3.5mm Jack Stereo si porturi USB pentru redarea continutului de pe unitati memorie externa.

Profesionisti pentru profesionisti

Russound este lider mondial in sonorizare multiroom, oferind solutii complete de conectivitate si control, amplificatoare si echipamente audio. Russound asigura calitatea de la productia de echipamente pana la instalare, dezvoltand o retea mondiala de integratori autorizati.

Petea Sound este singurul “Russound Certified Installer” din Romania.


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound