RUSSOUND IN CASA INTELIGENTA

Sonorizare multiroom, control surse audio/volum pe zone

Sonorizare multiroom in casa inteligenta, sunet profesional, design, control independent pana la 48 zone, conectivitate Android – iOS. Solutia este compatibila cu alte sisteme de control inteligente ca RTI, Control4, URC, Fibaro, KNX, etc.

MCA-88X 8 Source, 8 Zone Controller Streamer Amplifier

Controllerul este unul dintre componentele de baza care poate fi folosit pentru a distribui in toate camerele muzica preferata. Este un dispozitiv ce contine amplificatorul multi-canal, o matrice audio avansata și sistemul de control al dispozitivului. Cu alte cuvinte, este cutia la care sunt conectate toate sursele audio preferate. 

sonorizare horeca

Controlerul ofera toate optiunile de management al surselor, volum, comenzi redare, stop/play, schimbare piese audio si posturi radio, etc.

Design revolutionar

russound boxe multiroom

Difuzoarele Russound sunt proiectate sa se integreze in fundal, fiind o alegere preferata de catre profesionistii in design de interior. De la boxele de tavan/perete prevazute cu grile fara rame, care se pot vopsi in culorile preferate pentru a se incadra perfect in orice decor, pana la boxele de exterior in forma de stanca aveti libertatea de a proiecta toata casa si terasa in modul dorit, pastrand o calitate exceptionala a sonorizarii.

Control total din aplicatia mobila, sau Panel perete

 my russound app romania

Aplicatia mobila MyRussound ofera integrare perfecta si un control fara efort pentru sistemele Russound. Pur si simplu descarcati aplicatia din magazinele iTunes sau Google Play.

XTS Touchscreen Color, sau tastatura MDK sunt ecrane ce pot fi montate pe perete si ofera control avansat asupra sistemului instalat.

Sunet profesional RUSSOUND

Russound este una dintre primele companii care au dezvoltat la nivel profesional sistemele de distributie a sunetului pe mai multe zone. Produsele Russound includ sisteme audio, incinte acustice, amplificatoare, solutii conectivitate si control.

Petea Sound face parte din reteaua de integratori autorizata de Russound, fiind unic distribuitor al marcii in Romania. Cu ajutorul nostru se poate alege solutia optima pentru fiecare locatie in parte, fie in zona rezidential, fie in zona commercial.


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound