RUSSOUND MULTI-ZONE CONTROL

Facil, intuitiv, profesionist

Sisteme avansate multi-zone control audio de la Russound.

MyRussound App

my russound app romania

Aplicatia MyRussound ofera integrare perfecta si control facil pentru sistemele compatibile de la Russound. Pentru iOS sau Android pur si simplu descarcati aplicatia MyRussound din magazinele iTunes sau Google Play si aveti acces la facilitati precum:
• Auto-descoperirea dispozitivelor Russound in retea;
• Control intuitiv al oricarei zone din sistem;
• Continut de navigare usoara.

XTS Touchscreen Color pentru perete

case-inteligente-myrussound-app-russound-romania1

XTS este un ecran tactil de 4.7 inch, care se incastreaza elegant in perete. Ruleaza o versiune integrata a aplicatiei MyRussound, eliminand necesitatea de a utiliza telefonul sau tableta pentru a schimba volumul sau sursa de muzica.

Tastatura MDK

MDK-C6_White

Montata pe perete, tastatura dublu-banda pentru MCA-Series are ecran de 2.75 inch diagonala gri LCD. Butoanele hard-responsive ofera o navigare usoara. Sunt disponibile reglaje pentru volum, bas, inalte, mixer, sursa , on/off, alarma si sleep timer. Placa de perete este inclusa.

Petea Sound este unic “Russound Certified Installer” in Romania si ofera solutii de furnizare, consultanta si instalare sisteme sonorizare multiroom pentru zona residence, sau zona comerciala.


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound