RUSSOUND – XSTREAM MULTIZONE

Sonorizare pe zone

Sonorizare pe zone, solutii Russound pentru streaming audio.

Fiabilitate, simplitate si o calitate excelenta a sunetului

Pionieri in solutii multiroom de streaming audio, Russound a proiectat o linie inovatoare de produse care se bazează pe motivele Russound de peste 50 de ani: fiabilitate, simplitate si o calitate excelenta a sunetului.

instalare-sonorizare-russound-xzone-romania

XZone4, incorporeaza patru sisteme separate si amplifcare digitala avansata @30 wati pe canal, 60 wati per zona. Gandit pentru a livra patru zone independente de streaming de muzica. Se conecteaza usor la o retea Ethernet pentru control. Se pot scala cu usurinta pana la 16 zone audio totale prin conectarea la unul sau mai multe dintre celelalte produse din seria XStream.

instalare-sonorizare-russound-xzone-romania1

XSource este este o solutie de dimensiuni reduse pentru o integrare usoara cu amplificatoare externe. Proiectat pentru scalabilitate, XSource include suport nativ pentru fidelitate mare audio. Se potriveste cu alte produse Russound XStream din seria de pana la 16 zone de streaming.

Pentru case si companii

Petea Sound ofera servicii de furnizare si integrare sisteme audio de inalta performanta RUSSOUND cu aplicabilitate atat pentru zona residence cat si pentru companii de dimensiuni diferite.

Petea Sound este unic “Russound Certified Installer” In Romania.

Russound-Certified-Installer-Required-logo-color


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound