SISTEM AUDIO BISERICA

Biserica Sf. Ana Galati | Sonorizare multi-zona

Proiect sonorizare Biserica Sf. Ana Galati | Calitate si design

Pentru o biserica sunt importante atat calitatea tehnica, dar si partea estetica a echipamentelor de sonorizare.

Punand accent pe propagarea clara, calda, puternica si placuta a vocii, am ales boxe de inalta calitate audio si am urmarit atent amplasarea lor pentru o acoperire uniforma a spatiului. 

Ultima generatie de boxe AUDAC respecta cele mai inalte standarde de design. Pentru montare pe perete am folosit suportul specific de la acelasi producator care permite reglarea pozitei dupa nevoie. Boxele sunt discrete si nu vor acoperi picturile. Am profitat de faptul ca bierica nu era finisata si am pregatit cablurile pentru a putea fi ascunse/ingropate in tencuiala.

Fara microfonie | Microfoane wireless cu antene montate si in exterior

Sistemele profesionale de sonorizare ofera posibilitatea de a putea fi proiectate specific pentru a evita situatii neplacute precum microfonia. Sunt importante atat configuratia de pozitionare a  echipamentelor cat si caracteristicile lor.

Am amplasat microfoane atat in strana, cat si in altar. Mai mult, cu ajutorul receptoarelor montate in afara bisericii, microfoanele wireless pot fi utilizate si pentru evenimente in exterior.

Surse multiple de sunet | Control separat | Interior-exterior

Exista posibilitatea de a alege diferite surse audio: se poate folosi sunetul din microfoane, de pe CD-player, card memorie, radio.

Sistemul montat este tip multi-zona cu posibilitate control separat volum si sursa pentru interior-exterior. Practic se pot  organiza evenimente diferite in acelasi timp, pe acelasi sitem de sonorizare.

Proiecte bine realizate | Locatii diferite | Clienti foarte multumiti

Punem accent constant pe importanta consultantei cand e vorba de proiectele noastre.  Pentru alegerea solutiei incadrate in buget si conforme cu cerintele, vizitam locatia clientului, definim atent obiectivele si preluam informatii obligatorii inainte de a alege o configuratie.

Pentru rezultate maxime ne concentram atat pe executie sistem cat si pe modul de utilizare. Oferim clientilor training pentru utilizare sisteme, garantie si servicii post-vanzare (service, inlocuiri echipamente, update sisteme).

Alte proiecte multi-zona Petea Sound: Saint Germain, Amiro, Carol, MilleniumTeatris


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound