Cum obtii sunet de calitate pe terasa sau in gradina?

Solutii audio waterproof

Ambianta pe terasa sau in gradina este completa cu un sistem de sonorizare performant. Alaturi de vizual, miros si alte caracteristici, sunetul reprezinta o provocare pentru arhitectii in proiecte outdoor.

Sunt de luat in calcul atat conditiile diferite ale vremii (soare puternic, ploaie, zapada, etc.), cat si liniile de design, calitatea audio obtinuta, posibilitatile de control si conectivitate a sistemelor instalate. 

Echipele de tehnicieni si designeri dezvolta constant solutii audio usor de instalat si de controlat, adaptabile sistemelor deja instalate, sau configurabile in proiecte multi-zona.  Un sistem multi-zona poate acoperi in acelasi timp atat locatia indoor (casa, restaurant, companie), cat si  parte outdoor (terasa, gradina, parc, etc.). Sursa de sunet, volumul si alte caracteristici pot fi selectate diferit pe zone, oferind variante multiple de configurare.

Vezi solutii Russound pentru casa inteligenta

Russound este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori din lume in solutii audio multi-zona. Sunt oferite echipamente pentru instalarea de sisteme complete, adaptabile fiecare locatii in parte.

Sisteme audio waterproof Russound

sonorizare gradina russound

AW10-LSUB-BR Landscape Subwoofer. Este conceput pentru a adauga un un plus de frecventa joasa la orice sistem audio montat in aer liber. Conceput pentru a fi cuplat cu difuzorul satelit AW4-LS-BR, totusi acest subwoofer puternic poate fi ușor adaugat la orice sistem audio exterior. Cu un woofer mare de 10″, complet ascuns, difuzorul imita alte guri de aerisire și evacuare si dispare in peisaj. Prin adaugarea acestui subwoofer la instalatia audio, puteti depasi cel mai mare obstacol in calea sunetului in aer liber, lipsa unui raspuns adecvat la bas. 

boxe outdoor waterproof

AW4-LS-BR Landscape Speaker si 5R82-G 8″ 2-Way OutBack Rock Speaker, Gray Granite. Difuzor elegant, scalabil pentru a furniza sunet de inalta calitate pentru orice zona exterioara, chiar si in cele mai dure conditii de mediu. Proiectate pentru a rezista atat la caldura, cat si la friguri extreme, boxele functioneaza excelent in conditiile unei veri toride, sau in iernile geroase.

WALTx-2 126 Watt Weatherproof Volume Control. Chiar daca sistemul outdoor poate fi controlat din controllere de perete, sau wireless prin aplicatii mobile, poate e la indemana sa instalam si un controller de volum, perfect izolat fata de provocarile vremii. 

Solutia completa pentru instalare sunet la Petea Sound:

  • definirea obiectivelor si preluarea informatiilor obligatorii inainte de structurarea unei oferte;
  • consultanta pe loc pentru alegerea solutiei incadrate in buget si conforme cu cerintele locatiei;
  • proiectare sistem si furnizare de echipamente la cele mai mici preturi. Petea Sound este furnizor direct al marilor producatori internationali;

Vezi proiecte instalare sisteme Petea Sound

  • instalare echipamente, inclusiv retele necesare.
  • training pentru utilizare sisteme;
  • garantie si servicii post-vanzare (service, inlocuiri echipamente, update sisteme)

Petea Sound este unic instalator certificat Russound in Romania. 


Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Cautam parteneri distributie si instalare! Preturi negociate, sisteme complete gata de instalat, configurate special pentru locatie

Mobil(WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound